Wednesday, January 6, 2010
Pulut Kuning dan Kari Ayam
Apa saja makanan yg berasas pulut adalah favourite saya except Pulut durian kerana saya tak gemar makan durian. Kali ni saya masak pulut kuning untuk sarapan pagi. Selalunya makan dengan serunding tapi stok serunding dah habis so kali ni kami makan dengan kari ayam. Untuk resepi pulut kuning amat mudah. Biasanya saya tanak beras pulut tu, kali ni saya kukus.
Pulut Kuning (2 - 3 orang)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
salam kunjung balas yer fida.. dan salam kenal! pandaii fida masak! semua sedap2 tuh! slamat berblogging! :)
ReplyDeleteSalam singgah,
ReplyDeleteRajinnya mengukus pulut, cantik berminyak nampak, mesti sedap.. Saya kalau buat pulut masukkan dlm microwave jer, kalau kukus mesti lagi sedapkan, original taste..!!
salam. terima kasih semua kerana sudi singgah...baru belajar berblog ni...masih serba kekurangan..
ReplyDeletejemput singgah lagi ye
Salam Fida,sedapnya pulut yg u masak tu....
ReplyDeletehttp://treatntrick.blogspot.com
Wow pulut n kari ayam! I likeeeee!
ReplyDelete